HØR OG LÆS OM NATURREFUGIUM 

GÅ PÅ TUR RUNDT I KILDERNE OG BLIV ENDNU MERE INSPIRERET TIL AT KOMME UD MED NATURREFUIGUM OG FÅ NYE OPLEVELSER I NATUREN

Foto: Rikke Mikuta

     SKOVBAD OG NATURTERAPI

Siden 2019 har pressen haft fokus på Naturrefugium og naturens indflydelse på vores trivsel. Det kan du se mere om fra forskellige vinkler herunder.


     INNOVATION 


Thuri Kledal founder af Naturrefugium arbejder på at bringe naturens positive effekter ud til medarbejdere, patienter, ældre og livsnydere via virtual reality. Derved kan du altid opnå den restituerende effekt af nature - for vi ved godt at det ikke altid er nemt at komme ud.

REFERENCER

Podcast/film


Naturkanon Miljøstyrelsen - november 2019 - podcast

Naturen Kalder P1 2020 - podcast

AviserArtikel om Skovbad - Politiken 24.august 2019 - link


Artikel om Thuri Kledal - Berlingske 15. januar 2022 - link

MagasinerArtikel om Skovbad - MagasinetAmen 2019 side 24 - link


Liste over selvforkælelse i Magasinet Liv 5. maj 2022 - link

SKAL DU UD MED NATURREFUGIUM

Kontakt os gerne med en forespørgsel - også selvom du ikke lige finder den her. Vi kommer fx også ud og underviser og holder oplæg og foredrag om natur, trivsel og sundhedsfremme. 

HVAD SIGER DELTAGERE

"Jeg var meget påvirket af naturoplevelsen og min krop var i fuldstændig restitution efterfølgende. Det var en enestående oplevelse."


– Mads, 34 år

Uddannelse har helt gennemgribende ændret ved den måde, jeg selv er i naturen på og givet mig uvurderlige værktøjer til at finde ro og balance i mig selv - og til at guide andre til at gøre det samme. Jeg føler, at jeg har fundet nøglen til at forstå, hvordan krop, sind og natur hænger sammen.


– Camilla, 29 år

Thuri er en kompetent og dygtig underviser og formidler. Hun er omsorgsfuld og kærlig og hendes livsnerve og energi brænder igennem på en dejlig autentisk og smittende måde.


– Susanne, 56 år