MASTER CLASS

Fordybelse i naturen
EN PROCESS HVOR DU FINDER UD AF HVORDAN NATUREN KAN ASSISTERE DIG I DIT ARBEJDSLIV

MASTER CLASS - Fordybelse i naturen
EN PROCESS HVOR DU FINDER UD AF HVORDAN NATUREN KAN ASSISTERE DIG I DIT ARBEJDSLIV


Dato 13. nov 2023 kl 10-16
Sted: Skoven i Fårevejle/Odsherred
Pris 2980,- (ex.moms)Én eksklusiv fordybelsesdag hvor du arbejder med dig selv, dit mindset og dine drømme om at arbejde i og med naturen.

En dag hvor du kommer i dybden med hvordan naturen skal fylde i dit arbejde, og din hverdag.
Du får også introduktion til forebyggelse af burnout med skovbadsguidningen.

Længes du efter at finde ud af hvordan du kan ændre dit liv så naturen kommer mere ind i dit liv.
Ind i dit arbejde eller din fritid. Du ved det sikkert ikke endnu men kan forventer at komme tættere på din naturforbindelse gennem denne masterclass.
Du guides ud i spændende måder at få åbnet ind til dine indre ønsker.

Du vil også opleve et beroligende og kreativt inspirerende skovbad som arbejder på kropsniveau så du kan læne dig ind i hjernebølger der vil skabe en adgang til dine dybe lag hvor drømmene spirer.

  • DATO 2023: 13. november i Odsherred kl 10-16

Det Nordiske Skovbad kan lindre stress, give ro i kroppen, bedre søvn og indsigter, der hjælper deltageren til balance i livet og komme i godt humør.Det er ikke bare en gåtur - Det er en guidning i at komme væk fra tankemylder, ned i kroppen og sanse naturen og sig selv.Skovbadet spreder glæde, ro og balance i kroppen og en skøn nærhed med naturen - en god ven som altid er der.

Forestil dig en tid til ro. Tid til at sanse naturen. Lægge dig i græsset, på mosset eller midt i skovens blade. Dufte skoven og engen når det lige har regnet. Skue ud over landskabet, over havet og op i skyerne. Putte sig inde bag krattet og sidde op ad et stort smukt træ. Undersøge skovbunden med bare tæer, følge rådyrets sti, samle bær og svampe.Masterclass midt ude i smuk natur.En livsforandrende læringsproces.

Du kan deltage som selvstændig eller som ansat i en virksomhed eller kommune som gerne vil inddrage natur i arbejdsprocesser. Som terapeutiske greb eller som en del af din ledelse. En god investering ind i regenerativ ledelse.


PRAKTISK NATURENS ELEMENTER


Hvordan forbereder du dig til Master Class og kreative processer i naturen!


*Naturen byder på både råkoldt vejr, det våd sjap, en klar frostdag, sol og varme - vi er ude i alt slags vejr. Kun lyn, torden og snestorm kan betyde ændring af forløbet.

*Pak altid tøj og fodtøj udfra vejrudsigten
*Vi har bål når det er koldt

*Hvis du ikke høre andet, så kig på listerne HER og få gode råd til din forberedelse

*Sikkerhed: du bevæger dig altid ud på eget ansvar. Husk altid at tjekke for flåter inden 24 timer efter vi har været afsted.