MASTER CLASS

Naturkompetencer, virksomheds og ledelsesforståelse

Fokus på trivsel, bæredygtighed og regenerativ ledelse

MASTER CLASS

Reflektion til forandring mod mere bæredygtighed, ESGs og trivsel.  


På denne Master Class for ledere skaber vi rammen så du kan reflektere i naturen og få adgang til redskaber som giver dig klarhed i forhold til dine opgaver indenfor regenerativ ledelse, bæredygtighed og medarbjeder trivsel. 


Master Class for ledere (CEOs, Selvstændige, Afdelingsledere/teamledere) som har brug for ro til at tage hul på arbejdet med at bringe 

bæredygtighed, ESGer og regenerativ ledelse i spil for eller i sin virksomhed til gavn for medarbejdere, kunder, borgere og ikke mindst eget lederskab. 


NaturRefugium skaber det rum i naturen, der bringer dig et af de første skridt til at skabe den rette løsning og viden til at kunne skabe et bæredygtigt fundament, skabe regenerative miljøer med en højere grad af trivsel og finde ind til en struktur som løfter dig igang.  


Denne Master Class giver dig ro til at tænke dig om, se din opgave ovenfra med ørnens blik, og gå ned i de helt små myresko og sætte fokus på det der kan gøre allerede nu. 


En indledende øvelse som ledere før dig har brugt til at skabe den nødvendige ro til fordybelse som flytter bjerge på kort tid, fordi vi af erfaring ved at indsigterne og løsningerne kommer hurtigt til dig derude i naturen. 


Master Class'en er den første i rækken af classes som kan tages uafhændigt af hinanden, men med fordel kan bruges til reflekterende pusterum fra hverdagen og giver dig tid i ro til at få overblik og innovative tanker igang.

 


PRAKTISK NATURENS ELEMENTER


Hvordan forbereder du dig til Master Class og kreative processer i naturen!


*Naturen byder på både råkoldt vejr, det våd sjap, en klar frostdag, sol og varme - vi er ude i alt slags vejr. Kun lyn, torden og snestorm kan betyde ændring af forløbet.

*Pak altid tøj og fodtøj udfra vejrudsigten
*Vi har bål når det er koldt

*Hvis du ikke høre andet, så kig på listerne HER og få gode råd til din forberedelse

*Sikkerhed: du bevæger dig altid ud på eget ansvar. Husk altid at tjekke for flåter inden 24 timer efter vi har været afsted.